Beeld © Instagram @rodanyakel

Temptation-Rodanya geeft duidelijkheid over baby daddy

18 juli 2019 14:10

Tegenover Grazia geeft Temptation-Rodanya (20) meer duidelijkheid over de vader van haar baby. "Morgan zou een optie kunnen zijn", vertelt ze aan het blad.

“Ik heb het zo lang mogelijk geheim proberen te houden"

Afgelopen dinsdag verraste de Temptation-ster vriend en vijand door haar zwangerschap aan te kondigen op Instagram. "Ik ben verliefd op een klein mensje, alleen heb ik hem nog niet ontmoet. Alleen wij tweetjes", schreef de mommy to be geheimzinnig bij de post.

“Ik heb het zo lang mogelijk geheim proberen te houden, maar het begon steeds meer rond te zingen", vertelt ze nu aan Grazia. Wie de vader van het kindje is, dat houdt ze nog stellig geheim. Volgens haar volgers zijn er drie opties: Morgan - met wie ze meedeed aan Temptation Island, verleider Danicio óf een onenightstand. Maar daar is volgens Rodanya niets van waar. “Danicio is het zeker niet. Er wordt gesuggereerd dat het van een onenightstand zou zijn, maar dat klopt niet. Ik was destijds wel single, in de zin dat ik niet in een relatie-relatie zat, maar de vader is wel een persoon waar ik super veel van hield... en hou." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Temptation-Rodanya in verwachting van eerste kindje

Hoewel ze niet al te veel los wil laten over de vader van haar kindje, onthult ze in het blad momenteel geen contact met hem te hebben. “Ik heb ook niet met hem gecommuniceerd dat ik de zwangerschap gisteren op social media wereldkundig zou maken. Dat heeft hij ook online voorbij zien komen. De bal ligt nu bij hem. Gaat hij reageren? Wil hij zelf wat posten? Het is een lastige situatie, ik ben benieuwd. Vooralsnog blijft het stil, ook vanuit zijn familie."

“De vader is nog wel mee geweest naar de eerste echo, maar hij wil er verder niet bij betrokken worden. Op een gegeven moment waren de ruzies en discussies oneindig. Daar heb ik afstand van genomen”, aldus de aanstaande moeder.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Temptation-Rodanya en Morgan vliegen elkaar in de haren

Hoewel Rodanya nog niet wil bevestigen wie het is, wil ze er nog wel het een en ander over kwijt. “Aan de ene kant wil ik dat wel vertellen, maar ik wil de rust nog even bewaken. Hem de tijd geven om het zelf naar buiten te brengen. Ik wil niet de boze baby mama zijn die allemaal nare dingen op tafel gooit."

Het hele interview met Rodanya is te vinden in de nieuwe Grazia die 31 juli verschijnt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het barst los bij eerste kampvuur Temptation Island VIPS

Hoewel zijn ex-vriendinnetje zijn hart brak in Temptation Island, was het Morgan die al eerder een misstapje maakte. In Temptation Gossip vertelt hij er alles over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!