Mattie Valk tot over zijn oren verliefd

19 juli 2019 07:31

Qmusic-dj Mattie Valk (34) heeft een nieuwe vriendin en het is - ondanks hardnekkige geruchten - níet zijn collega Marieke Elsinga. Dat meldt De Telegraaf vrijdag. De plaatjesdraaier is volgens de krant namelijk "hartstikke gelukkig" met Jamy (36).

"We kennen elkaar al een hele tijd, maar pas sinds kort is de vonk overgeslagen"

"We kennen elkaar al een hele tijd, maar pas sinds kort is de vonk overgeslagen. Ik ben hartstikke gelukkig", aldus Mattie. Jamy vult hem naar eigen zeggen goed aan. "Ze laat me onwijs lachen en ik vind haar ontzettend knap. Ze kan me ook als geen ander op mijn plek zetten als ik weer eens chaotisch ben. Ze geeft me regelmaat. Want dat is iets wat ik van nature niet zo heb."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Luisteraars Mattie en Marieke woest na spoilen The Lion King

Wat de blondine in het dagelijks leven doet, houdt Mattie liever voor zichzelf. "Ze werkt niet in de schijnwerpers", is het enige wat hij over zijn nieuwe vlam kwijt wil.

Tot een paar jaar geleden was de dj samen met zijn vriendin Kirsten. Nadat bekend was geworden dat zij een tweeling ter wereld had gebracht die niet van Mattie was, ging het stel uit elkaar. Sinds de dj sinds september vorig jaar samen met Marieke Elsinga de ochtendshow van Qmusic presenteert, deden de geruchten de ronde dat hij bij haar opnieuw de liefde had gevonden. Dit werd echter altijd - door beide dj's - stellig ontkend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mattie Valk openhartig over overlijden vader

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!