Beeld © Instagram @jessiejazzvuijk

Kaj en Jessie waren stiekem al 1,5 jaar samen

19 juli 2019 15:12

Het leek er al een tijdje op, maar afgelopen december bevestigde Kaj Gorgels (28) inderdaad een koppel te vormen met voormalig Miss Nederland Jessie Jazz Vuijk (24). De twee gaven toe een setje te zijn tijdens een vakantie in Zuid-Afrika. Ze waren echter al zo'n anderhalf jaar aan het daten, vertelt Jessie nu in Beau Monde.

"Ik schrok eerst, omdat het al zolang ons geheim was"

In het blad onthult het model dat ze in het geheim al anderhalf jaar aan het daten was met Kaj, voordat ze het officieel maakten. Het was goede vriendin Anna Nooshin die hen overhaalde hun relatie publiekelijk te maken. "Toen we met vrienden in Kaapstad waren, maakte Anna Nooshin een foto van ons. Kaj zei ineens: 'Ik ga 'm online gooien.'" 

Het nieuws over hun relatie ging als een lopend vuurtje. "Ik schrok eerst, omdat het al zo lang ons geheim was", vertelt het model in het blad. "Maar toen was het out in the open." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kaj Gorgels bijna out tijdens theatershow

Jessie en Kaj zijn sinds eind 2018 bij elkaar. Hiervoor was Kaj met meer dan tweehonderd vrouwen intiem, zo onthulde hij eerder in een video van Anna Nooshin. Toch zit hij niet met zijn reputatie als player, ook zijn vriendin heeft er maling aan.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Jessie Jazz Vuijk gekroond tot mooiste vrouw van Nederland

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!