Beeld © ANP

Sonja Bakker emotioneel door zieke vader

20 juli 2019 09:42

Sonja Bakker maakt zich grote zorgen over haar ongeneeslijk zieke vader. Hij heeft darmkanker met uitzaaiingen naar lever en lymfeklieren, vertelt de dieetgoeroe in AD Magazine.

"Ik zeg altijd: pluk de dag, want het kan altijd erger"

Sonja heeft moeite met het grillige ziekteproces van haar vader, die ze haar beste vriend noemt. "De ene dag gaat het goed en heeft hij kleur op zijn gezicht. De dag erop is hij zó breekbaar. Verdriet kost energie."

"Vaderdag vond ik niet leuk. Het zal wel de laatste keer zijn. Als je daaraan denkt...het is allemaal zo tegenstrijdig", vertelt de schrijfster van de bestseller Summerproof. Ze vertelt dat ze tóch positief wil blijven, ook als ze als ondernemer kritiek krijgt. "Als je je koppie laat hangen, gaat het mis. Ik zeg altijd: pluk de dag, want het kan altijd erger. Het leven is niet bedoeld om bij de pakken neer te zitten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sonja Bakker let niet meer op de kleintjes

Ook haar vader ziet dat en wil de komende tijd genieten van het leven, zegt Sonja. "Lekker biefstuk eten met oom Jan, zijn broer en beste vriend. Naar het casino, een goed glas bier drinken. Hij maakt er nog iets moois van terwijl hij heel ziek is. Een groot voorbeeld."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!