Beeld © Instagram @mariekeelsinga

Marieke over relatie Mattie: 'Ik ben hartstikke blij voor hem'

20 juli 2019 13:42

De eindeloze geruchtenstroom over de aard van de relatie van Mattie en Marieke is eindelijk gaan liggen. De radio-dj heeft namelijk een nieuwe vriendin, Jamy (36). En zijn collega is alleen maar blij voor hem, vertelt ze in Zomer met Art.

“In de ochtend komt Marieke nog steeds op de eerste plaats. Tot negen uur”

Art Rooijakkers en Gert Verhulst kunnen het bijna niet geloven, maar overal ging het over de nieuwe relatie van Mattie Valk. De radio-dj was samen met zijn collega Marieke Elsinga te gast in het programma Zomer met Art. En daar moest het natuurlijk wel even over de nieuwe liefde van Mattie gaan. En wat vindt zijn nieuwe vriendin ervan? 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Niet Marieke, maar Jamy is de grote liefde van Mattie

“Dit vindt ze vast heel leuk. Ja, ze zit te kijken”, aldus Mattie. De radio-dj had niet verwacht dat er zo massaal op gereageerd zou worden. “Ik was ook een beetje overweldigd en zij ook. Heel veel leuke en lieve reacties.” Gert vraagt zich af of het lastig was voor de dj om een vriendin te vinden. “We hebben er lang aan gewerkt met zijn allen”, grapt Marieke.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mattie Valk tot over zijn oren verliefd

Dan wordt aangestipt dat veel fans dachten dat Mattie en Marieke een stelletje vormden. “Wat we ook altijd ontkent en ontkracht hebben”, legt Marieke uit. “En waarvan we altijd hebben gezegd: ‘Wat leuk dat mensen denken dat we een setje zijn, want dan zien ze de chemie die hebben als vrienden en als radio-duo.’ Maar ik ben hartstikke blij dat Mattie met Jamy is.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Luisteraars Mattie en Marieke woest na spoilen The Lion King

Nu Mattie een nieuwe vriendin heeft, komt Marieke misschien wel een beetje op de tweede plek. Maar dat vindt ze zelf niet erg, zegt ze. “In de ochtend komt zij nog steeds op de eerste plaats. Tot negen uur”, legt Mattie uit.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!