Beeld © Instagram @linda

Jan Kooijman deelt wel heel pikant kiekje op Instagram

20 juli 2019 14:47

De zomer zou in volle gang moeten zijn in Nederland, maar het enige wat het op dit moment warm maakt, zijn de foto's van Jan Kooijman. De presentator heeft namelijk een wel erg pikante fotoshoot gedaan voor het tijdschrift LINDA. En op Instagram kunnen fans daarvan meegenieten.

"Nondeknetter, wat een spetter"

Het nieuwste nummer van Linda de Mols tijdschrift staat in het teken van de zomer. En daar hoort natuurlijk een hete fotoshoot met een mooie man bij. Het strand kan natuurlijk niet ontbreken, maar een zwembroek blijkbaar wel. Jan staat namelijk poedeltje naakt op de foto voor het blad. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda de Mol neemt Jan Kooijman mee op sexy vakantie

Fans hebben er geen problemen mee dat Jan zo op de gevoelige plaat is vastgelegd. "Wow!", "Holy moly", "Wat een knappe man, hè" en "Nondeknetter, wat een spetter" zijn slechts een paar van de lovende reacties onder de naaktfoto. Verder worden er massaal liefdevolle emoji's onder het kiekje geplaatst. 

De nieuwe LINDA. mét Jan Kooijman ligt nu in de winkel. Als je geen genoeg kunt krijgen van de presentator, is er ook een zogenaamde Jandoek gelanceerd. Dat is een handdoek met een foto van Jan erop bedrukt, die te bestellen is via de site van het tijdschrift. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!