Beeld © ANP

Miljuschka doet geen oog dicht op droomboerderij

23 juli 2019 11:35

Miljuschka Witzenhausen (34) schrijft elke week in Flair over haar leven als tv-kok, presentatrice en culinair blogger. Met het oog op de tropische temperaturen blikt de 34-jarige deze week terug op haar jeugd.

"Ik was blij dat ik na maanden eindelijk een strak plafond had"

In haar column schrijft Miljuschka dat als ze voor werk in het buitenland zit, haar moeder een oogje in het zeil houdt op haar boerderij. Maar niet zonder gevaar voor eigen leven. Ze heeft namelijk last van muggen op de boerderij. "Net als mijn zoontje heeft ze een enorme aantrekkingskracht op alles wat prikt en heeft ze de pech dat ze er allergisch op reageert. Ze ziet eruit als The Elephant Man", beschrijft Miljuschka na een Skype gesprek. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljuschka omarmt haar curves: 'Dit lichaam doet het erg goed'

De presentatrice schrijft in haar column dat moeder Astrid oppert een klamboe te nemen, met een foto van haar in een babybedje én klamboe. "Maar aan klamboes wilde ik niet beginnen", aldus Miljuschka die net een verbouwing achter de rug heeft. "Ik was blij dat ik na maanden eindelijk een strak plafond had en was zeker niet van plan daar een gaatje in te boren en zo’n lelijke haak in te draaien voor zo’n afzichtelijke tent."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Miljuschka uit de kleren: 'Ik ben trots op mijn vetjes'

Hoewel ze de eerste paar nachten in haar droomboerderij nog rustig doorkomt, begint het de vierde nacht te zoemen. "Het gaat dwars door mijn schedelpan. Tegelijkertijd voel ik een prik op mijn voet die onder de dekens vandaan bungelt en jeuk in mijn hals en op mijn arm. Ik word lekgeprikt. Ze hebben massaal de aanval op mij ingezet", schrijft ze. En dat terwijl haar lief nergens last van heeft. Maar het ergste vindt ze het vreselijke geluid. "Het enige wat ik wil, is dat geluid uit", aldus Miljuschka. Dus is de keuze snel gemaakt: toch maar een klamboe. Met gat en al.

De hele column van Miljuschka lees je in Flair.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!