Beeld © Instagram @manon.meijers

Manon Meijers gaat voor gewaagde vakantieoutfit

23 juli 2019 10:52

Tortelduifjes Manon Meijers (40) en Guus Meeuwis (47) brengen de zomer door in Portugal. Net zoals in Nederland is het er bloedheet. Daarom geen ingewikkelde outfits voor de stylist. Manon gaat deze vakantie alleen voor 'luchtige' kledingopties.

"Waterproof"

Op Instagram deelt Manon haar laatste 'outfit' met haar 38.8k volgers. Alhoewel? In hoeverre kun je een roze luchtbed een outfit noemen... "Waterproof", schrijft ze bij het kiekje waar ze slechts wat sierraden draagt.

View this post on Instagram

Waterproof. 🌊

A post shared by Manon Meijers (@manon.meijers) on

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Guus en Manon rocken matching outfits tijdens liefdestrip

De gewaagde foto valt goed in de smaak bij haar fans. "Wowow", plaatst Voice-winnares Pleun Bierbooms bij de foto. Ook Wendy van Dijk, Edsilia Rombley, Kim-Lian van der Meij en de dochter van de Brabant-zanger laten een reactie achter bij de foto.

Een andere volger ziet het wel zitten haar outfit te recreëren. "Vergeet ik helemaal te vragen waar je hem hebt gekocht", grapt ze. Waarop Manon weer reageert met: Luchtbed-influencer. Bij de Intermarché. In Portugal. Hij is er ook in het groen en blauw."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Guus Meeuwis en Manon Meijers alweer 2,5 jaar keigelukkig

Guus en Manon zijn deze zomer drie jaar samen en wonen sinds begin dit jaar samen. Voor zijn relatie met Manon, was Guus getrouwd met Valérie. Met haar heeft hij vier kinderen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!