Beeld © YouTube: Rodanya kelsey

Temptation-Rodanya twijfelde of ze baby wilde houden

23 juli 2019 10:46

Jullie roepen, Temptation Island-deelnemer Rodanya (20) antwoordt. Op YouTube deelt ze alle ins en outs van haar onlangs aangekondigde zwangerschap.

"Ik wist nog niet of ik het wilde houden”

Via Instagram maakte Rodanya onlangs bekend in verwachting te zijn van haar eerste kind. Wie de vader is, heeft ze nog niet bekendgemaakt. Toen ze het nieuws hoorde, twijfelde ze zelfs even of ze het wel wilde houden. “Je hebt zo’n dubbel gevoel. (…) Op het moment dat je weet dat je zwanger bent, voelde ik me meteen verantwoordelijk. Ik wist nog niet of ik het wilde houden, of niet”, vertelt de realityster. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rodanya wilde zwangerschap nog geheimhouden

“Als ik heel eerlijk moet zijn heb ik wel even getwijfeld of ik het moest houden, of niet. Ook omdat ik niet een relatie zit en erg jong ben. Ik heb toen allerlei vragen op een rijtje gezet: kan je het, wil je het en ben je financieel stabiel en ben je niet afhankelijk van anderen. Op al die vragen was alle antwoorden: ‘ja’ dus als het je gegund is, waarom zou je het dan weghalen?”, concludeert de mommy-to-be. Nadat ze de eerste echo had gehad, was de knop voor Rodanya om.

 Hoewel haar vrienden en familie blij voor haar zijn, heeft ze toch ook wat negatieve reacties gekregen op haar aanstaande moederschap. “Negatieve reacties zitten er altijd tussen, maar als jij er blij mee bent, dan maakt het niet uit wat jantje of pietje ervan vindt. Niemand kan mij klein krijgen.” 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Rodanya in verwachting van eerste kindje

Ook de vraag der vragen komt natuurlijk aan bod: Wie is de vader? “Die heb ik al zo vaak gehad, echt niet normaal. Ik snap dat mensen daar geïnteresseerd in zijn, maar ik kan jullie zeggen: het is niet de verleider, dat zeker niet.” Ze besluit daarom om daar geen uitspraken over te doen. “Totdat er ook duidelijkheid naar mij is.” Op dit moment heeft Rodanya dan ook geen contact met de vader van haar nog ongeboren kind.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!