Beeld © Instagram @sylviemeis

Sylvie Meis steelt de show bij verjaardag van vriendin

23 juli 2019 22:00

Als Sylvie Meis (41) op een feestje komt, draait iedereen zijn hoofd om. Zo ook bij de verjaardag van een vriendin van de kleine diva, blijkt uit een Instagram-foto. De blondine schittert in een Arabisch gewaad tussen twee kamelen en twee mannen.

"Ik heb altijd al geweten dat je een prinses was"

Sylvie vertoeft op dit moment in Zuid-Frankrijk en lijkt het behoorlijk naar haar zin te hebben. "Arabische nachten in Saint-Tropez", schrijft de presentatrice bij een foto van zichzelf op het strand. Naast haar zijn twee kamelen en twee mannen te zien, geheel passend bij het themafeestje van één van de vriendinnen van Sylvie. Het gouden pakje van de blondine trekt alle aandacht van haar vele volgers. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans diep onder de indruk van Sylvie Meis door filmpje

Fans van de presentatrice krijgen geen genoeg van het kiekje. "Sylvie, ik heb altijd al geweten dat je een prinses was", vindt één fan. "Dit is absoluut de beste foto ooit van jou", reageert een ander. "Je wordt alsmaar mooier en mooier! Wat een wonderschone vrouw ben je ook. De beste!", meent weer iemand anders. Twee dagen geleden had Sylvie ook al een verjaardagsfeestje, maar daarbij wilde ze niet vertellen van wie het partijtje was. Er gaan al een tijdje geruchten dat de blondine weer een nieuwe vlam heeft en dat het feestje dus voor hem zou zijn geweest. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis is weer helemaal in love

En haar "wonderschone" uiterlijk is niet het enige waarmee Sylvie haar fans imponeert. De blondine deed onlangs mee aan de Bottle Cap Challenge en was buiten zinnen toen het haar eenmaal lukt om het dopje van een fles af te trappen. Het indrukwekkende filmpje maakte veel los onder fans. Sylvie Lee was één van de bijnamen die de presentatrice overhield aan de actie. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!