Beeld © ANP

Yentl en De Boer overspoeld met felicitaties

25 juli 2019 08:39

Sinds Yentl (33) en De Boer (36) bekendmaakten beiden in verwachting te zijn, wordt het cabaretduo overspoeld met felicitaties. Hoewel de dames blij zijn met alle lieve berichten, zorgen die wel voor tranen. Dat zijn de zwangerschapshormonen, leggen ze uit in het AD.

"Bij al die lieve berichtjes zit ik te snotteren"

"Als ik een cadeautje krijg of iemand zegt iets liefs staan de tranen in mijn ogen", doet Christine de Boer uit de doeken. "We krijgen ook steeds ontzettend leuke reacties binnen van fans. Bij al die lieve berichtjes zit ik te snotteren", aldus Yentl Schieman. "De meest gehoorde grap: is het dan ook één vader?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yentl en De Boer lanceren nieuw album

Dat is niet het geval. Vader van Christines kind is (stem)acteur Jurjen van Loon, Yentl krijgt een dochter met acteur Yannick van de Velde. Beide mannen staan hun zwangere partners goed bij. "Jurjen is onwaarschijnlijk lief en zorgzaam. Hij weet beter dan ik wat ik wel en niet mag eten, of ik wel voldoende slaap. We waren al heel erg 'samen', maar hoe ik nu van hem houd en hoe we dit samen beleven is super bijzonder."

Yannick polste Yentl vorig jaar al of zij "wel eens over een kindje nadacht". "Toen hij dat vroeg werd ik meteen emotioneel, dat was het eerste moment dat ik echt voelde hoe graag ik dit wilde. Daarvoor vond ik kinderen zelfs een beetje irritant. Nu raak ik vertederd door ze. Yannick was trouwens voordat we wisten dat we een kindje kregen altijd stellig: nooit zou hij een foto van zijn kind in een appgroep zetten. Nu stuurt hij al foto's van de echo rond..."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Cabaretduo Yentl en De Boer allebei zwanger

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!