Beeld © ANP

Hazes-musical keert terug naar het theater

26 juli 2019 10:59

De succesvolle musical Hij gelooft in mij, over het leven van André Hazes, keert volgend jaar terug in de Nederlandse theaters. De voorstelling zal in het seizoen 2020-2021 als reizende voorstelling in het hele land te zien zijn. Dat heeft Albert Verlinde van Stage Entertainment Nederland vrijdag gemeld.

De voorstelling was eerder vanaf november 2012 tot en met januari 2015 in het DeLaMar Theater in Amsterdam te zien. Stage Entertainment heeft besloten de voorstelling in reprise te nemen omdat Hazes, als hij nog had geleefd, in 2021 zijn zeventigste verjaardag zou hebben gevierd. De zanger overleed in 2004.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes: 'F*ck het ideaalbeeld'

Het is nog niet bekend wie de hoofdrollen gaan vertolken. De rol van Hazes werd in de vorige versie vertolkt door Martijn Fischer, Fabian Jansen en Frank Lammers. Rachel Hazes werd afwisselend gespeeld door Chantal Janzen, Hadewych Minis, Ricky Koole en Elise Schaap.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Knap: André Hazes Junior kan al zwemmen

Hij gelooft in mij werd geschreven door Frank Ketelaar (Overspel, Klem) en Kees Prins (Jiskefet). De voorstelling werd in DeLaMar bijna achthonderd keer gespeeld en door meer dan 700.000 mensen gezien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!