Beeld © ANP

Oh no! Stekend nieuws voor Winston Gerschtanowitz

26 juli 2019 14:00

Een grote domper bij thuiskomst van vakantie voor Winston Gerschtanowitz (42). De presentator treft een enorme zwerm wespen aan.

"Ik weet oprecht niet waarom, maar deze beestjes zijn niet mijn vriendjes!"

Via Instagram deelt Winston het nieuws met zijn volgers. “Wie is er nog meer bang voor wespen?”, zoekt hij steun bij zijn Instagram-vrienden. De presentator zelf weet het antwoord al: hij is als de dood voor de insecten. “Ik weet oprecht niet waarom, maar deze beestjes zijn niet mijn vriendjes. Ik spring van mijn stoel als ik er eens bij me heb.”

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Winston Gerschtanowitz vindt Renate lekker ding

En hij is niet de enige. "Gatverdammme ik haat die beesten", reageert een van zijn volgers. "Krijg de kriebels van die beestjes", is een ander het met Winston eens.

Helaas voor de televisiepresentator springt hij deze dagen veel van zijn stoel, want hij heeft drie grote wespennesten in zijn dak! “Dan snap je dat ik daar niet blij van word”, staat bij een filmpje. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gezinsuitbreiding voor Renate en Winston Gerschtanowitz

Winston, Renate en hun zonen Julian en Benjamin Gerschtanowitz zijn net terug van een welverdiende vakantie in het buitenland. Van relaxen kwam vrij weinig terecht. Naast op het strand luieren, deed het gezin volop aan yoga en watersport.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Winston en Renate blikken terug op huwelijk Katja

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!