Beeld © MTV

EOTB-Rowan heeft cosmetische ingreep ondergaan

26 juli 2019 20:47

Waar ze tijdens haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch nog gepest werd door Lisa en Yasmine vanwege haar neus, kunnen ze Rowan nu niks meer maken. De reality-ster heeft namelijk een neuscorrectie ondergaan en het resultaat mag er zijn.

"Ben er super blij mee”

Op haar Instagram deelt ze een voor- en na foto van de ingreep. Hierbij schrijft ze: “Before and after neuscorrectie met fillers en botox! Thank you, ben er super blij mee!”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

EOTB-Sharon heeft spijt: 'Dit is kut voor mijn toekomst'

Op de foto is te zien hoe haar neus nu een stukje rechter loopt. De pesterijen van haar mede-deelnemers zorgen er wel voor dat zij en Lisa geen vriendinnen zullen worden, zo vertelde ze eerder al tegenover de Telegraaf. “Ik moet Lisa niet. Toen we teruggingen met zijn allen, in het vliegtuig, deed ze opeens poeslief tegen mij. Echt heel aardig. Daarna zie je dan opeens dat ze me echt heeft lopen naaien en op mij liep te haten op televisie. Daar kan ik met mijn pet dan niet bij. (…) Wij gaan nooit vriendinnen worden, nee.” 

In EOTB was te zien hoe Lisa een-op-een met de camera hard uithaalt naar Rowan en haar onder andere "lelijk" noemt, en haar "grote neus" belachelijk maakt. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!