Beeld © Instagram @sannevogel

Sanne Vogel showt haar groeiende babybuikje

28 juli 2019 16:07

Sanne Vogel (35) pronkt op Instagram met haar groeiende buikje. De actrice is in verwachting van een tweeling, en neemt het er lekker van tijdens haar vakantie in Italië. "Lang leve de rustbankjes, focaccia’s, de pasta’s, de prachtige bergen, de stranden vol met jaren 50 parasols, lang leve de nachtelijke regenbuien die de temperatuur zeer goed te doen maakt."

"Je ziet er stralend uit"

Op het kiekje is een stralende Sanne te zien terwijl ze met een grote glimlach in de camera kijkt. Volgens haar volgers is de zogenoemde 'pregnancy glow' duidelijk aanwezig. "Je ziet er stralend uit", reageert een volger onder de post. Een ander laat weten dat ze "mooi zwanger" is en weer iemand anders noemt haar complimenteus "bellisima".

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Sanne Vogel in verwachting van tweeling

Sanne en haar verloofde Melchior maakten de zwangerschap begin juli bekend. “We kunnen het zelf nog steeds niet helemaal geloven... We zijn onwaarschijnlijk gelukkig, maar we vinden het natuurlijk ook onwijs spannend. Ik ben 13 weken zwanger”, schreeft de actrice toen bij een foto van haar en haar lief.

Sanne, die vorig jaar een miskraam had na vier maanden zwangerschap, is nu vier jaar samen met haar zes jaar jongere Melchior. Hij vroeg haar twee jaar geleden ten huwelijk. 

Sanne sprak vorig jaar in RTL Late Night met Tan Huys over het verlies van haar kindje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sanne Vogel wil film maken over doodgeboren kindje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!