Beeld © ANP

Imanuelle Grives gaat niet in hoger beroep

29 juli 2019 16:12

Imanuelle Grives (34) gaat niet in hoger beroep tegen de uitspraak van de Raadkamer van Antwerpen, dat maakte haar management zojuist bekend aan RTL Boulevard. De actrice kreeg onlangs te horen dat ze nog zeker een maand in de cel moet blijven.

De actrice heeft zich moeten verantwoorden voor de Raadkamer van Antwerpen nadat zij op het Belgische festival Tomorrowland werd opgepakt in verband met vermeende drugshandel. De advocaten van de actrice hebben de rechter eerder al gevraagd om haar voorlopige hechtenis op te heffen of te schorsen. De rechtbank van Antwerpen is hier niet in meegegaan en vindt dat er ernstige bezwaren zijn om haar vrij te laten. 

"Imanuelle Grives heeft vandaag besloten geen beroep aan te tekenen tegen de beslissing van de Raadkamer van afgelopen vrijdag om haar voorlopige hechtenis niet op te heffen", laat haar management weten. "Ofschoon zij graag naar huis in Nederland wil om zich voor te bereiden op de rechtszaak heeft Imanuelle vertrouwen in het verdere verloop van het onderzoek."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Imanuelle Grives blijft maand langer vastzitten

De Celblok H-actrice werd zondag aangehouden met meer dan honderd xtc-, amfetamine- en MDMA-pillen, twintig gram cocaïne en bijna tien gram ketamine op zak. Ook op haar logeeradres werden drugs gevonden. Ze heeft verklaard dat ze drugs verkocht als voorbereiding op een nieuwe rol.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!