Beeld © ANP

Wendy van Dijk neemt tijd voor gezin: 'Even aandacht voor elkaar'

29 juli 2019 11:15

Wendy van Dijk (48) gaat een tijdje offline, dat meldt ze op haar Instagram. Haar telefoon blijft uit en haar laptop dicht, omdat ze even geen afleiding wil.

"Mam, doe je telefoon nou weg!"

Wendy schrijft op Instagram: "Even geen social media, geen afleiding." De presentatrice gaat op vakantie en heeft besloten even rust te nemen. "Geen: 'Mam, doe je telefoon nou weg!' Even echte aandacht voor elkaar." Wie Wendy probeert te bereiken, zal de komende periode geen gehoor krijgen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Wendy van Dijk komt terug met Hart in Aktie'

De presentatrice laat niet weten waar ze heen gaat, maar het is geen geheim dat ze een enorme liefhebber is van Ibiza. Het gezinnetje Van Dijk-Galjaard vliegt vaak naar het Spaanse eiland om helemaal tot rust te komen. Wendy en Erland (52) trouwden er zelfs in 2014 en na hun huwelijkscrisis eerder dit jaar, zullen ze ook wel even toe zijn aan een beetje rust.

De presentatrice heeft ook op werkgebied niet stilgezeten dit jaar. Haar overstap van RTL naar Talpa had heel wat voeten in de aarde. Tijdens haar offline vakantie heeft ze alle tijd om even bij te komen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wendy van Dijk: 'Dit is mijn moment om opnieuw te beginnen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!