Beeld © ANP

Actrice Imanuelle Grives niet in hoger beroep in zaak drugshandel Tomorrowland

29 juli 2019 16:25

Actrice Imanuelle Grives (34) gaat niet in hoger beroep tegen de uitspraak van de Raadkamer van Antwerpen. Ze moet een maand langer vastzitten voor vermeende drugshandel. Grives zelf verklaard de drugs te hebben als voorbereiding op een nieuwe rol.

Haar management laat aan RTL Boulevard weten dat ze niet in beroep gaan. "Ofschoon zij graag naar huis in Nederland wil om zich voor te bereiden op de rechtszaak heeft Imanuelle vertrouwen in het verdere verloop van het onderzoek."

Ernstige bezwaren

Grives moest zich verantwoorden voor de Raadkamer van Antwerpen nadat zij op het Belgische festival Tomorrowland werd opgepakt in verband met vermeende drugshandel. De advocaten van de actrice vroegen de rechter eerder haar voorlopige hechtenis op te heffen of te schorsen. De rechtbank van Antwerpen ging hier niet in mee en vindt dat er ernstige bezwaren zijn om haar vrij te laten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Imanuelle Grives beseft dat ze professionele hulp moet zoeken'

Drugs op logeeradres

De actrice werd aangehouden met meer dan honderd xtc-, amfetamine- en MDMA-pillen, twintig gram cocaïne en bijna tien gram ketamine op zak. Ook op haar logeeradres werden drugs gevonden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Imanuelle Grives blijft maand langer vastzitten

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!