Beeld © Netflix

Stranger Things onthult verdrietige achtergrondverhaal Hopper

29 juli 2019 18:16

Dat Jim Hopper uit Stranger Things een heftig achtergrondverhaal heeft was al wel duidelijk. De politieman is zijn dochtertje verloren aan kanker, maar kreeg een tweede kans als vader door Eleven te 'adopteren'. Nu blijkt dat de twee een connectie hebben. Let op: dit artikel bevat spoilers over Stranger Things seizoen drie.

Het derde seizoen van Stranger Things eindigde niet heel gunstig voor Jim Hopper en zijn fans. Hoe het daadwerkelijk is afgelopen met de politieman is nog onduidelijk, maar zijn liefde voor zijn 'dochter' Eleven is maar al te duidelijk. Netflix onthult nu zelfs dat er een verband is tussen de paranormale tiener en Hoppers overleden dochtertje, Sara. Het gaat om een blauw haarbandje dat het jonge meisje droeg en nu om de polsen van Hopper en Eleven te zien is. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Stranger Things-acteur waagt het erop met eerste single

Dit geheime onderdeel van de serie wordt nu breed uitgemeten door Netflix op social media. Met het geven van het haarbandje zou Hopper aangeven dat hij Eleven erkent als zijn echte dochter. Het paranormaal begaafde meisje draagt het bandje al sinds de eerste aflevering van seizoen twee, het moment dat de 'adoptie' plaatsvond. Eén van de grote vragen voor het volgende seizoen is wat er precies is gebeurd met Hopper na het ogenschijnlijke overlijden aan het einde van het derde seizoen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

‘Opnames Stranger Things seizoen 4 bijna van start’

In de laatste aflevering van het afgelopen seizoen was ook te zien dat Eleven een brief leest van haar vader. Bovendien verhuist ze samen met Will, zijn moeder en broer naar een nieuw huis ver van Hawkins vandaan. Wat dit betekent voor de vriendschap tussen de tieners wordt pas duidelijk wanneer er weer nieuwe aflevering op Netflix staan. Naar verluid worden die dit jaar nog opgenomen en daarom denken fans dat seizoen vier volgend jaar al op de streaming service te zien zal zijn. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!