Beeld © Instagram @bibibreijman

Té zoet: Bibi Breijman deelt eerste zomervakantie van Teddy

29 juli 2019 21:11

Het is een bijzondere zomer voor Bibi Breijman (28). De jonge moeder gaat namelijk voor het eerst op zomervakantie met haar kleine frummel Teddy. En de kiekjes van de trip zijn om bij weg te smelten.

Zo mooi samen. Wat een heerlijk meisje, zo'n mooi kind"

"Mijn favoriete bloempje", schrijft Bibi bij een fotoserie van haarzelf met haar dochtertje. Teddy lijkt het enorm naar haar zin te hebben op haar eerste zomervakantie met haar moeder. De twee zijn in Praia da Ilha do Farol in Portugal, waar ze behoorlijk van lijken te genieten. Ook Waylon deelde onlangs nog een paar kiekjes van zijn dochtertje, waarin hij haar feliciteerde met acht maanden oud zijn én Bibi prees als moeder. "Ik hoop dat je altijd zo lekker eigenwijs blijft en af en toe met je vader komt knuffelen", schreef de zanger aan zijn dochter. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verjaardag Bibi Breijman eindigt in een ware nachtmerrie

View this post on Instagram

🌸☀️

A post shared by Bibi Breijman (@bibibreijman) on

Ook fans van Bibi en Waylon kunnen de schattigheid van dochtertje Teddy nauwelijks aan. "Lacht dat kind altijd ofzo? Echt zo schattig", schrijft er één. "Wat een blij ei", vindt een ander. "Zo mooi samen. Wat een heerlijk meisje, zo'n mooi kind", "Eén en al vrolijkheid" en "Wat een heerlijk lachebekkie is het" zijn een paar van de andere reacties onder de foto's. Bovendien heeft Teddy een heel bekende fan: Chantal Janzen. De presentatrice reageert liefdevol met allerlei hartjes en kusjes onder de foto's van het stel. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!