Beeld © Getty Images

Jennifer Lopez onthult: 'Ik heb nog nooit autogereden'

30 juli 2019 11:26

Waarom zou je zelf moeite doen als je meer dan genoeg geld hebt? Dat moet Jennifer Lopez (50) de afgelopen jaren hebben gedacht. De zangeres geeft namelijk toe nog nooit auto te hebben gereden in haar verjaardagsvideo op YouTube.

"Mag ik een extra gordel?"

De vijftigste verjaardag van Jennifer Lopez werd samen met haar familie groots gevierd. De zangeres kreeg een Porsche ter waarde van 140 duizend dollar van haar vriend Alex Rodriguez, maar gaf al snel toe nog nooit zelf auto te hebben gereden. "Wat is dat?", vraagt J.Lo als ze haar cadeau ziet. "Ik heb nog nooit zo'n auto gezien. Ik heb nog nooit achter het stuur gezeten." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Lopez viert vijftigste verjaardag op grootste wijze

Toch besluit Jennifer achter het stuur te kruipen. "O mijn god, dit is perfect! Het is geweldig", zegt de zangeres enthousiast. Haar vriend is toch een beetje angstig. "Mag ik een extra gordel?", grapt Alex wanneer ze wegrijden. De Porsche 911 GTS kan binnen 3.6 seconden de 100 kilometer per uur behalen en heeft een topsnelheid van maar liefst 305 kilometer per uur. Geen wonder dus dat Alex een beetje sceptisch de wagen instapt.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Lopez wil optreden tijdens Super Bowl

Na het extravagante cadeau werd de zangeres verrast met een nog extravaganter feestje. "Sins we bij elkaar zijn, heb ik het gevoel dat het elke dag mijn verjaardag is", vertelt Alex in een emotionele speech voor zijn lief. "Dankjewel voor je passie, energie, inspiratie en je eindeloze streven om de allerbeste te zijn in alles wat je doet." Maar niets kan tippen aan de optredens die Max en Emme (11), de tweeling van J.Lo, als verrassing deden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!