Beeld © Getty Images

Teen Mom-Amber overweldigd door steun castleden

30 juli 2019 13:04

Teen Mom is een en al drama, maar de dames hebben een sterke band met elkaar. Tenminste, dat geldt voor Amber Portwood (29), Maci Bookout (27) en Catelynn Lowell (27). En de tienermoeders delen nu hun steun voor Amber, die verwikkeld is in een behoorlijk ernstige rechtszaak, door aanwezig te zijn bij de strafzaak.

"Het is een achtbaan aan emoties geweest voor Amber en ze weet dat ze allesbehalve perfect is"

Soepel is het niet altijd gegaan tussen de Teen Mom-moeders, maar Amber, Maci en Catelynn hebben altijd voor elkaar klaargestaan. Nu Amber wéér voor de rechter moet verschijnen, is dat niet anders. De realityster staat terecht voor huiselijk geweld nadat ze haar vriend Andrew Glennon heeft aangevallen met een machete. En dat nog wel in het bijzijn van haar éénjarige zoontje James. Toch staan Ambers collega's letterlijk aan haar zijde in de rechtbank. Zelfs haar nieuwste MTV-buddy Cheyenne (27) was aanwezig. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Ambers vriend ging vreemd vóór aanval met machete

"Het betekent héél veel voor Amber dat Maci, Catelynn en Cheyenne haar bijstonden in de rechtbank om hun steun te betuigen. Daar is ze heel dankbaar voor", vertelt een bron aan de Amerikaanse site HollywoodLife. "Het is een achtbaan aan emoties geweest voor Amber en ze weet dat ze allesbehalve perfect is. Maar ze waardeert het enorm dat haar echte vrienden haar blijven steunen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Jenelle haalt uit naar collega Leah

De aanklachten tegen de Teen Mom-ster stapelen zich op. Zo staat Amber terecht voor huiselijk geweld, roekeloos handelen met een dodelijk wapen én huiselijk geweldig in het bijzijn van een minderjarige. Met die reden heeft ze een contactverbod gekregen van de rechter, maar worden er wel bezoeken onder toezicht met haar zoontjes ingeroosterd. Hoe het nu verder afloopt qua straf is nog eventjes afwachten voor Amber. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!