Beeld © Instagram @martijn_krabbe

Martijn Krabbé en verloofde genieten van romantische trip

30 juli 2019 14:45

Voordat Martijn Krabbé (51) en zijn verloofde zich op hun aanstaande huwelijk storten, genieten de tortelduifjes nog van alle vrijheid tijdens een ontspannen getaway. Op de Instagram van de presentator is te zien hoe het stelletje verliefder is dan ooit.

"Zelfde tafel, zelfde fles"

Onder het genot van een hapje en een drankje besluit de aanstaande bruidegom hun liefde vast te leggen en te delen met zijn volgers. Waar de love birds precies vakantie vieren is niet duidelijk, maar een wit strand en palmbomen vormen de achtergrond van hun romantische vakantiekiekjes.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verloofde Martijn Krabbé had aanzoek totaal niet aan zien komen

Even later post Martijn weer een foto van hen samen. "Zelfde tafel, zelfde fles", grapt hij. "Ten onder gaan aan je eigen succes." Onder de post is iedereen dolgelukkig voor het stel, en iedereen spoort hen aan vooral te genieten. Een ander haakt in op de tekst van Martijn: "En zelfde vrouw....goed bezig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn Krabbé en Chantal Janzen aan het roer The Voice

Begin deze week hadden de tortelduifjes nog even pech met opstarten, aangezien heel Schiphol kampte met tankproblemen. Alhoewel, zo'n groot probleem vond het stel dat niet. "Er waren problemen met tanken op Schiphol maar wij vonden juist van niet", plaats de The Voice-presentator bij een foto aan de champagne. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn Krabbé heeft zin in The Voice met nieuwe collega's

Alle alcohol is een verademing voor Martijn, die eerder in RTL Boulevard vertelde al maanden op eiwitzakjes te leven om zo fit mogelijkheid voor het altaar te staan.

Naar verwachting staat de grote dag deze zomer gepland. Het stel maakte vorig jaar augustus bekend samen te zijn. Martijn vroeg zijn vriendin in december met een sinterklaasgedicht ten huwelijk.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!