Met onze partner Halo Top Creamery Beeld © Instagram: @ellen_hoog

Ellen Hoog getrouwd

30 juli 2019 19:05

Liefde hangt in de lucht. Dat voelde voormalig hockeyster Ellen Hoog ook. Daarom trouwde zij vandaag in de Halo Top Happily ever after chapel in Amsterdam. Met niemand minder dan haar kindje!

Ex-hockeyster Ellen Hoog heeft ja gezegd tegen haar dochtertje Bowie. Oké, de twee zijn niet volgens de wet getrouwd, maar bezegelen hun moeder-dochterband. Bowie is tenslotte de grote liefde van Ellen. Er was geen traditionele bruidstaart: vrienden en familie werden in de zinderende hitte getrakteerd op twee nieuwe ijssmaken van Halo Top Creamery uit LA met de toepasselijke namen: Birthday Cake en Red Velvet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Schattig: Ellen Hoog geniet van haar kleine spruitje

Misschien denk je bij Halo aan de hit van Beyoncé, maar het is ook een heerlijk ijsmerk uit LA. Sinds oktober is Halo Top Creamery in Nederland verkrijgbaar. En, grappig detail, het ijs is ‘gewoon’ gemaakt in eigen keuken, door Justin Woolverton, CEO van het merk. Ook fijn: een pint ijs telt tussen de 280 en 360 calorieën. 

Ellen Hoog is in real life getrouwd met oud-voetballer Kelvin de Lang. De twee hebben een dochtertje, Bowie Mae de Lang.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ellen Hoog is mama geworden

Vanaf woensdag 31 juli kun je Birthday Cake en Red Velvet kopen bij Albert Heijn. Zin in een ijsje? Kijk dan hier!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!