Beeld © Instagram @anoukmsmulders

Zus Anouk Smulders ontslagen uit het ziekenhuis

31 juli 2019 08:57

Het zijn moeilijke tijden geweest voor Anouk Smulders (44). Eind mei werd bij de zus van de presentatrice acute leukemie geconstateerd en bleek dat ze een beenmergtransplantatie nodig had. Via Instagram laat Anouk weten dat de operatie goed is verlopen, en het beste: haar zus Nicole mag weer naar huis!

"Weer een enorme mijlpaal! Gas erop sis!"

Na twee pittige chemokuren werd bekend dat Nicole een beenmergtransplantatie moest ondergaan. Hiervoor was een donor nodig. Gelukkig hoefde de familie niet lang in onzekerheid te leven en werd er snel een geschikte donor voor haar gevonden. "De week voor de transplantatie was echt heartbreaking", schreef Anouk afgelopen week nog op Instagram.

Inmiddels is de operatie achter de rug en is Nicole ontslagen uit het ziekenhuis. "Weer een enorme mijlpaal! Gas erop sis!", schrijft Anouk dankbaar bij een filmpje waar ze, gehuld in dokterskleding, het nummer We Are Family zingt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Anouk Smulders dankbaar voor donor zus

Anouk staat zelf ook al jaren ingeschreven als donor, maar was helaas geen match met haar zus.

Gedurende de moeilijke periode kan Anouk rekenen op steun van vrienden, familie en collega’s. Die reageren dan ook uitgelaten onder haar post. “Geweldig!”, steunt Liza Sips haar. En ook Quinty Trustfull en ook Leontine Borsato vinden het “prachtig nieuws”.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zus Anouk Smulders heeft acute leukemie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!