Beeld © Instagram @trijntjeoosterhuis

Trijntje Oosterhuis kan niet geloven hoe snel de tijd gaat

31 juli 2019 10:37

Feest in huize Oosterhuis: haar jongste zoontje Marijn viert vandaag zijn dertiende verjaardag. Op Instagram blikt de zangeres terug op de voorbijgevlogen jaren. "Zo snel ben je uitgegroeid tot een prachtige vrolijke jongen met altijd goeie positieve zin!", prijst ze haar oogappeltje de hemel in.

"Wij zijn blij lieverd dat je ons leven al dertien jaar zoveel mooier maakt!"

Om haar ventje nog eens extra in het zonnetje te zetten deelt ze een aantal kiekjes van de jarige job met haar volgers. "Het gezelligste en liefste broertje voor je zusje en al je broertjes. Een echte vriend om op te bouwen voor je vrienden. En een kanjer van een zoon en groot geluk voor je moeder en je vader", beschrijft ze haar zoontje.

Ze is dan ook maar wat trots op haar kanjer. "Wij zijn blij lieverd dat je ons leven al dertien jaar zoveel mooier maakt!", sluit ze de post emotioneel af.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Emotioneel beladen avond voor Trijntje Oosterhuis

Naast de jarige Marijn heeft Trijntje nog een zoontje Jonas, die ze kreeg met ex Sander van den Eeden. In december 2015 kwam daar nog een cadeautje bij: dochtertje Maël, die ze kreeg met haar huidige partner Alvin Lewis. Daarnaast is ze ook nog stiefmoeder van Eljah, Alvins zoontje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Trijntje Oosterhuis komt met eerste Nederlandstalige album

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!