Beeld © ANP

Zijn GTST-Alkan en Melissa weer samen?

31 juli 2019 13:24

Na ruim drie maanden zonder elkaar lijkt het erop dat het vuur weer is aangewakkerd tussen Alkan Çöklü (25) en Melissa Drost (34). Na een romantische vakantie samen weten fans het zeker: ze zijn weer een stelletje.

"Wie maakt die mooie foto’s toch van jou? Je dochter?”

Tot groot verdriet van alle GTST-fans maakten de ex-tortelduifjes een paar maanden geleden bekend allebei hun eigen weg op te gaan. “We gunnen elkaar de wereld en kijken terug op een hele mooie tijd samen”, lieten ze destijds weten via Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alkan Çöklü weigerde Amir met accent te spelen in GTST

Maar nu blijkt dat de liefde tóch niet definitief over is. Zowel Alkan als Melissa zijn namelijk afgelopen week gespot in Frankrijk, aan de Côte d'Azur. Hoewel de soapies ontkennen samen te zijn geweest, zeggen de foto’s meer dan duizend woorden. Ook de telefoon en autosleutels van Alkan zijn gespot op de foto’s van Melissa. “Alkan ook op dezelfde plek”, schrijft een opvallende volger bij een van haar posts. Een ander schrijft cryptisch: “Wie maakt die mooie foto’s toch van jou? Je dochter?”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans kunnen bij Videoland eerder genieten van GTST

In Story staat deze week nog meer bewijs. Het blad heeft foto’s weten te bemachtigen waar de twee zichtbaar tot over hun oren verliefd zijn, en toenadering tot elkaar blijven zoeken.

In de Goede Tijden, Slechte Tijden zijn hun personages, Amir en Sjors ook nog steeds een setje.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!