Beeld © YouTube-kanaal Rodanya Kelsey

Temptation-Rodanya onthult: 'Morgan is de vader'

31 juli 2019 22:18

Het was een hele bevalling, maar eindelijk hebben we het verlossende antwoord: Morgan is de vader van het kindje van Rodanya. De twee Temptation Island-kandidaten zijn uit elkaar gegaan na hun deelname aan het programma, maar krijgen nu toch een kindje samen.

"Na Temptation hebben we elkaar nog een paar keer gezien en ik ben nu zwanger"

"Morgan is de vader van mijn kind", vertelt Rodanya in haar nieuwste YouTube-video. "Na Temptation hebben we elkaar nog een paar keer gezien en ik ben nu zwanger, dus jullie kunnen zelf wel invullen wat er gebeurd is. Het is dus geen onenightstand, wat mensen dachten. In het begin wilde hij er niet bij betrokken zijn, want hij was helemaal overdonderd. Er was ook gewoon heel veel ruzie en gezeik." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Rodanya onthult hoeveel weken ze zwanger is

De twee exen hadden een tijdje geen contact, maar vorige week heeft Rodanya toch weer toenadering gezocht. Of het ooit nog goed komt tussen de twee is onduidelijk. Volgens de aanstaande moeder is hij namelijk niet of nauwelijks met het kind bezig. "Hij heeft hele andere interesses. Hij is nog niet op het level waar ik wel ben. Dat is moeilijk om te accepteren."

Volgens Rodanya wil Morgan niet betrokken zijn bij de opvoeding van hun kindje. "Ik wil gewoon dat mijn kind een vader heeft. Ik vind het heel jammer dat mijn kind geen papa heeft. Ik zal alle leegte invullen, mijn familie ook. Dit is gewoon klaar." De komende periode neemt ze de tijd om alles even op een rijtje te zetten. "Het is gewoon definitief dat je het alleen gaat doen. Het is lastig, maar weet je: je komt er wel overheen en je kind zal niks tekort komen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation-Rodanya twijfelde of ze baby wilde houden

Meer Temptation? In een nieuwe aflevering van Temptation Gossip gaat Ferry Doedens op bezoek bij een Temptation Island VIPS-deelnemer. Dit keer is de nieuwste verleider aan de beurt: Lord Buffel, oftewel Sam Hoogland. En hij doet een paar opmerkelijke uitspraken over met wie hij het bed wil delen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!