Beeld © Instagram: @nicolettevandam1

Nicolette van Dam blikt terug op geboorte Kiki-Kate

01 augustus 2019 16:30

Vandaag is het precies vijf jaar geleden dat Nicolette van Dam (34) beviel van haar jongste dochtertje: Kiki-Kate. Op Instagram blikt de presentatrice terug op de dag voordat het meisje ter wereld kwam.

"Ik vreet d'r nog een keer op"

Met een hand onder haar buik poseert een hoogzwangere Nicolette op het kiekje dat ze deelt met haar volgers. "Zo stond ik, heel trots met een bolle buik en bolle toet, vijf jaar geleden", plaatste de blondine bij de post. "De dag voordat onze Kiki-Kate geboren werd."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bas Smit en Nicolette van Dam alweer vier jaar getrouwd

De volgende post is er eentje waar het meisje niet meer in haar buik zit. "Ons mooie lieve meisje Kiki", schrijft ze nog altijd even verliefd bij een foto genomen na de geboorte. 

De mini-Throwback Thurday sluit Nicolette af met een kiekje samen met de jarige jet. Op de foto geeft het meisje haar moeder een dikke smakkerd, terwijl ballonnen om hen heen als decoratie dienen. "Oh wat hou ik veel van ons grote kleine meisje! 5 jaar en zo wijs, zo lief maar ook ondeugend. Ontwapenend en zo komisch. Ik vreet d'r nog een keer op", sluit de voormalig Zoop-actrice af.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicolette van Dam en Nienke Plas in film F*ck de liefde

Trotse papa Bas Smit laat ook van zich horen op social media. "Onze kleine lieve Kiki vijf jaar. Qua looks is t gelukkig Nic, maar karakter helaas net iets te veel papa", dolt hij. "Lachen ons wel helemaal suf met deze kleine draak."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bas Smit bezorgt ernstig zieke tweeling dag van hun leven

Het gezinnetje viert de verjaardag van hun dochtertje in Marbella, Spanje. Waar ook André Hazes en zijn Monique Westenberg de vakantie doorbrengen. 

Nicolette en Bas hebben samen nog een dochtertje, de zevenjarige Lola-Lily.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!