Beeld © Getty Images

Romee Strijd en vriend openhartig over huwelijk en kinderwens

02 augustus 2019 09:28

Romee Strijd is vorig jaar "om praktische redenen" getrouwd met Laurens van Leeuwen, maar wacht nog altijd op een groots huwelijksaanzoek. De tortelduifjes willen hun bruiloft nog steeds vieren met een groot huwelijksfeest, vertellen ze in de nieuwste vlog van Romee.

"Ik moet dé vraag nog stellen"

"We willen een intieme, kleine bruiloft met enkel familie en vrienden", omschrijft het topmodel haar ideale huwelijksdag. "Natuurlijk komt er ook een feest met meer genodigden, maar de ceremonie zelf wordt klein", vult Laurens, zoon van EO-presentator Bert van Leeuwen, aan. Romee droomt van een bruiloft "op een warme plek, een eiland, ergens in Europa".

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Romee Strijd met 125.000 kristallen de catwalk op

Het duo, dat samen de wereld over reist voor het modellenwerk van Romee, trouwde vorig jaar omdat een officiële status "gewoon fijn is" voor hun samenwerking. Meteen gaven de twee aan dat hun droombruiloft nog moet komen.

Wanneer het zover is, is nog steeds de grote vraag. "Ik moet dé vraag nog stellen", verklapt Laurens. "Ik moet de juiste timing vinden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Romee Strijd en Laurens van Leeuwen stiekem getrouwd

Aan hun toekomstplannen ligt het niet. Romee en Laurens dromen van een groot gezin, met drie of vier kinderen. "Maar je weet nooit hoe het loopt. Je weet niet of je kinderen kunt krijgen en hoeveel en hoe een zwangerschap verloopt", relativeert het Victoria's Secret-model. "En je weet niet hoe je kinderen zijn. Misschien is de eerste een huilbaby en wil je daarna niet meer."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!