Beeld © Getty Images

Teen Mom-Amber ontvangt kritiek van MTV-collega Jenelle

02 augustus 2019 11:54

Jenelle Evans' (27) ontslag bij MTV viel rauw op haar dak en nu haar Teen Mom-collega Amber Portwood (29) ook in de misère zit, vindt ze het oneerlijk dat alleen haar de deur is gewezen. Dat laat de realityster blijken op Twitter.

"Wauw, het filmen van mijn rechtszaak werd volledig afgewezen"

Jenelle is niet meer welkom bij Teen Mom nadat ze had verzonnen dat haar echtgenoot de familiehond had doodgeschoten. In de nasleep verloor ze de voogdij (en bezoekrechten) over haar drie kinderen. Kortom: het zat niet mee voor de realityster. Vervolgens kwam ook Amber in de problemen nadat ze haar vriend en vader van haar éénjarige zoontje James aanviel met een machete. Echter kreeg zij niet de bons van de zender en dát zit Jenelle absoluut niet lekker. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Amber overweldigd door steun castleden

Ambers rechtszaak wordt zelfs gevolgd door de MTV-camera's. In een inmiddels verwijderde tweet gaat Jenelle los op de zender én haar voormalige collega. "Wauw, het filmen van mijn rechtszaak werd volledig afgewezen", begint ze. "Dus gaan ze lekker het drama filmen van iemand die mensen aanvalt met wapens. Mijn positieve verhaal filmen ze niet." Het is duidelijk dat Jenelle erg ontevreden is over hoe MTV haar aan de kant heeft gezet. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Ambers vriend ging vreemd vóór aanval met machete

De woede van Jenelle lijkt misplaatst. Op camera werd vastgelegd hoe ze in de auto een pistool trok in het bijzijn van haar zoon Jace. De Teen Mom werd afgesneden door een medeweggebruiker en dat zinde haar niet. Ook werd ze meerdere malen opgenomen in een afkickkliniek en heeft ze vastgezeten. Daarentegen geldt dat ook voor Amber die voor huiselijk geweld en een drugsverslaving de bak in draaide. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!