Beeld © Instagram @bassmit

Hommeles tussen Bas Smit en André Hazes?

02 augustus 2019 21:42

De Instagram-vete tussen Bas Smit en André Hazes gaat al een tijdje over en weer. Al moeten volgers van het stel alles wel met een korreltje zout nemen. De 'grappen' zijn namelijk allemaal in scène gezet.

"Er is één man op de wereld die de hardste grapjes ooit mag maken over en tegen mij!”

Het begon allemaal met een geintje van Bas Smit. Hij postte afgelopen week een kiekje met de zanger waarbij hij schreef: "Heel eerlijk. Ik snap zijn moeder en zus wel, walgelijke gozer.” Fans konden onder de foto lezen dat André de opmerking niet echt kon waarderen. “Eerlijk? Dit ligt best gevoelig wel. Hou van je grapjes, maar deze...", liet hij weten.

Hoewel de reactie deed vermoeden dat de vriendschap tussen de twee op het spel stond, blijkt daar echter niets van waar. Aan Showniews vertelt Bas namelijk dat André van de grap wist en hem goedkeurde. Toch heeft hij de foto wel verwijderd.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Knap: André Hazes Junior kan al zwemmen

Ondertussen gaat de strijd online gewoon veder. Zo sloeg Dré gisteren terug door een (niet al te flatteuze) foto van Bas te delen met daarbij de tekst: "Er is één man op de wereld die de hardste grapjes ooit mag maken over en tegen mij!”

Bas op zijn beurt reageerde door een kiekje van een jongere André te delen waar hij doorweekt opstaat. "Ondanks dat André Hazes pas rond zijn tiende zindelijk was, had hij op latere leeftijd nog weleens een ongelukje", grapte hij erbij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bas Smit en Nicolette van Dam alweer vier jaar getrouwd

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!