Beeld © ANP

'Beckhams willen van zoon Cruz een ster te maken'

04 augustus 2019 12:18

David en Victoria Beckham hebben grote hoop voor hun 14-jarige zoon Cruz. Het Britse koppel zou daarom hun manager na meer dan twintig jaar hebben afgedankt om een 'jonger en hipper' exemplaar in de hand te kunnen nemen. Zo hopen ze van Cruz de volgende grote popster te kunnen maken. Dat zeggen ingewijden tegen de Daily Mail.

"Cruz gaat een zeer succesvolle toekomst tegemoet"

Vorige week werd bekend dat Victoria haar 59-jarige manager Simon Fuller aan de kant had gezet. De oud-Spice Girl en modeontwerpster stapte over naar het agentschap dat ook onder anderen Adele en Calvin Harris vertegenwoordigt. Voor Cruz hopen de Beckhams met de 38-jarige Scooter Braun, de man achter Justin Bieber en Ariana Grande, samen te kunnen werken. "Scooter heeft bewezen succes met jonge sterren en hij heeft ervoor gezorgd dat ze wereldwijd beroemd zijn geworden."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

'Victoria Beckham wijst manager de deur na 25 jaar'

Met een nieuwe jonge manager moet het wel goed komen met de Beckham-telg. "Cruz gaat een zeer succesvolle toekomst tegemoet, zeker als hij er hard voor werkt, want hij is een zeer getalenteerde jongen", aldus een ingewijde.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!