Beeld © Getty Images

Aaron Carter onder vuur na grap met asielhondje

05 augustus 2019 03:09

Het asielhondje dat Aaron Carter afgelopen week adopteerde is onderwerp van gesprek geworden, nadat de zanger een filmpje op Instagram Live postte waarin hij zei dat het dier, een 10 maanden oude Engelse bulldog, voor 3500 dollar verkocht mocht worden. Het regende woedende reacties van volgers, die hem verweten geld te willen verdienen aan asieldieren.

"Ik vind het ongelooflijk dat ik me hierover moet verdedigen"

Aaron reageerde vervolgens boos op Twitter: "Ik vind het ongelooflijk dat ik me hierover moet verdedigen. Ik heb heel veel asielhonden gered en een goed huis voor hen gevonden. Wat ik in mijn video zei was een geintje. Ik zou nooit een hond adopteren om hem daarna door te verkopen. Ik ben een goed persoon en verdien respect." De zanger, die jarenlang kampte met een drugsverslaving, zegt tegenwoordig 3 miljoen dollar per jaar te verdienen en het geld dus niet nodig te hebben. Ook waarschuwt hij dat hij mensen die zijn goede naam door het slijk halen flink gaat aanpakken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aaron Carter en Lina Valentina na bijna een jaar alweer uit elkaar

Het asiel heeft zich ook in de strijd gemengd, omdat het verboden is een geadopteerde hond aan derden door te verkopen. Indien een eigenaar niet meer in staat is om voor de hond te zorgen, moet het beestje teruggebracht worden naar het asiel waar het vandaan komt. Op hun Instagrampagina laten ze weten 'de zaak te onderzoeken'.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!