Beeld © ANP

Rihanna haalt hard uit naar Donald Trump

05 augustus 2019 03:40

De tweet die Donald Trump postte naar aanleiding van de schietpartijen in El Paso (Texas) en Dayton (Ohio) is in het verkeerde keelgat geschoten bij Rihanna. De zangeres reageerde fel op de woorden van de Amerikaanse president via sociale media. Volgens Trump waren de schietpartijen 'acties van lafheid'.

"Stel je eens een wereld voor waar een muur gebouwd wordt om de terroristen in Amerika te houden"

"Ehm...Donald, je hebt het woord terrorisme verkeerd gespeld. Jouw land heeft twee terroristische aanslagen achter elkaar gehad, waarbij bijna dertig mensen om het leven zijn gekomen. Dit kwam vlak na een ander incident, waarbij de dader gewoon legaal een AK-47-geweer in Las Vegas kon kopen, om vervolgens door te rijden naar een food festival. Hier zijn zes mensen omgekomen, onder wie een baby! Stel je eens een wereld voor waarin het makkelijker is om een AK-47 te krijgen dan een visum. Stel je eens een wereld voor waar een muur gebouwd wordt om de terroristen in Amerika te houden. Mijn gebeden en condoleances gaan uit naar de families en dierbaren van de overledenen, evenals de gemeenschappen waar zij woonden. Niemand verdient het om zo te sterven, niemand!", aldus Rihanna.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rihanna en Seth Meyers hebben het wel heel gezellig

Het is niet de eerste keer dat de zangeres haar stem laat gelden ten opzichte van Trump. Zo verbood ze hem eerder haar muziek te draaien tijdens zijn politieke bijeenkomsten, omdat ze op geen enkele wijze geassocieerd wil worden met zijn ideeën en uitlatingen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!