Beeld © YouTube-kanaal MTV Nederland

EOTB-Sharon heeft spijt van avontuurtje met dekhengst Harrie

05 augustus 2019 13:33

Het All Star-seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch maakte furore door de vele feestjes tussen de lakens. Vooral Harrie viel in de smaak bij de dames, die wist namelijk iedereen zijn bed in te krijgen. Toch heeft de helft van de Terror Twins enorme spijt dat ze een avontuurtje heeft gehad met de dekhengst.

“Zijn hoofd lijkt echt op een geit"

Het hele All Star-seizoen waren de deelnemers bezig met wie de King en Queen van de villa waren. Al snel waren ze erover uit dat Yasmine de kroon moest krijgen van de dames, maar wie de man des huizes werd, blijft een kwestie van smaak. Zowel Harrie als Elias gaan voor de titel. “Als je een king moet kiezen, dan is het ook weer zo: wie is de knapste?”, stelt Elias. En daar zijn de Terror Twins het mee eens.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

EOTB-Esmee en Temptation-Ayleen zoenen hartstochtelijk met elkaar

“Harrie is niet eens knap”, vindt Esmee. “Zijn hoofd lijkt echt op een geit. Dat wordt ook over hem gezegd.” En mede daarom had zusje Sharon toch liever niet het bed met hem gedeeld, bekent ze. “Ik heb er zwaar spijt van dat ik iets met Harrie heb gedaan. Gadverdamme”, vertelt ze. Wat Harrie daarvan vindt, interesseert de tweeling niets. “Als anderen ons op tv zien, dan snap ik wel dat ze het kut vinden als wij slecht over ze praten. Ik vind gewoon dat je dat wel van tevoren kunt verwachten”, meent Esmee. “Je weet waaraan je meedoet, dus je moet tegen kritiek kunnen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

EOTB-Elodie en Jamecia over het beruchte 'kofferincident'

En daar blijft het niet bij. “Wij hadden gezegd over Harrie dat hij slecht was”, gaat Esmee verder. “Is ‘ie boos. Maar wat heeft hij zelf over Sharon gezegd? Als ik iemand lelijk vind, dan kan ik moeilijk zeggen dat ik hem knap vind. Hij heeft ook lopen praten: ‘Sharon is echt makkelijk.’ Maar de dag erna gaat hij er wel mee lopen neuken. Dan worden wij toch ook niet boos?”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!