Beeld © Getty Images

Angelina Jolie vindt binnenkant belangrijker dan buitenkant

05 augustus 2019 15:26

Angelina Jolie (44) heeft haar dochters van jongs af aan bijgebracht dat innerlijke schoonheid net zo belangrijk is als het uiterlijk. Zahara (14), Shiloh (13) en Vivienne (11) krijgen van hun moeder geregeld te horen dat het niet uitmaakt hoe ze eruitzien, als ze maar zelfstandig en autonoom zijn.

"Het maakt niet uit wat je draagt als je vanbinnen niet sterk bent"

"Ik vertel mijn dochters vaak dat het belangrijkste wat je kunt doen het ontwikkelen van je geest is", zegt Jolie in de septembereditie van Elle. In het essay deelt ze met de lezers het advies dat ze haar kinderen hoopt mee te geven. "Je kunt altijd een mooie jurk aantrekken, maar het maakt niet uit wat je draagt als je vanbinnen niet sterk bent." Volgens de 44-jarige actrice is er "niets zo aantrekkelijk - of zelfs betoverend - als een vrouw met een onafhankelijke wil en een eigen mening."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angelina Jolie speelt hoofdrol in Marvel's The Eternals

Angelina prijst in het stuk ook haar zoons Maddox (18), Pax (15) en Vivienne's tweelingbroer Knox (11). "Ik kan niet trotser zijn op mijn zonen, op de manier waarop zij hun zussen respecteren en zij andersom door hen gerespecteerd worden."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!