Beeld © ANP

Goedele Liekens tot eind september aan rolstoel gekluisterd

06 augustus 2019 10:55

De vakantie van Goedele Liekens (56) in het Spaanse Estepona liep wat minder zonnig dan gepland. De Vlaamse seksuologe maakte namelijk een flinke val en liep daarbij een dubbele enkelbreuk op. Nu vertelt ze aan Het Belgische Dag Allemaal dat ze nog tot zeker eind september in een rolstoel moet zitten.

"Het is heel erg, ik kan níks in dat ding"

"Mijn herstel zal er eentje van lange duur zijn", zo legt Goedele uit. "Bovendien zit ik nu met een infectie op mijn enkel, waarvoor ik antibiotica moet nemen." Die ontsteking kwam misschien doordat er heel wat mis is gegaan in het ziekenhuis in Spanje. "De operatie is vrij goed uitgevoerd, alleen zit er een iets te grote schroef aan één kant, wat extra pijn geeft. Maar ’t is vooral achteraf dat ze hebben zitten knoeien: mijn gips zat niet op de juiste plaats, ze hebben het verkeerde ontsmettingsmiddel gebruikt, ik kreeg niet de juiste medicatie, er is geen enkele keer ijs op mijn enkel gelegd..." Gelukkig zal dit volgens haar Belgische arts geen blijvende schade met zich meebrengen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Horrorvakantie voor Goedele Liekens: 'Voorlopig zit ik hier vast'

De seksuologe kan pas eind september aan haar revalidatie beginnen. "En ondertussen blijf ik dus aan die rolstoel gekluisterd. Het is heel erg, ik kan níks in dat ding. Ik word er gek van!" Helemaal omdat ze een huis vol trapjes heeft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen maakt megablunder op vakantie

Goedele liep de botbreuk op toen ze haar hondje Maurice ging uitlaten. "Het was al vrij donker, en we liepen op een slecht wegje. Ik ben toen gestruikeld in een put en voelde meteen dat het niet goed zat", vertelde zij eerder aan HLN.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Humberto Tan kruipt door het oog van de naald

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!