Beeld © Instagram @gigihadid/@tylercameron3

Is dit de nieuwe liefde van model Gigi Hadid?

06 augustus 2019 11:25

Voormalig One Direction-zanger Zayn Malik (26) zal zichzelf in slaap huilen vanavond. Hij mocht model Gigi Hadid (24) twee jaar lang zijn vriendin noemen, maar nu is de blondine door een ander aan de haak geslagen. Niemand minder dan The Bachelorette-deelnemer Tyler Cameron zou haar hart hebben gestolen.

"Gigi is zeker geïnteresseerd in Tyler"

Het lijkt erop dat Gigi weer helemaal gelooft in de liefde. Het model werd gespot met Tyler Cameron, een deelnemer van het Amerikaanse programma The Bachelorette. En zoals dat tegenwoordig gaat, ontmoetten de blondine en de liefdeszoeker elkaar via Instagram. Inmiddels wordt het vurig tussen de twee, ze zouden al twee keer met elkaar op date zijn gegaan, meldt E! News. "Gigi is zeker geïnteresseerd in Tyler", vertelt een bron. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Relatiegeruchten Dua Lipa en broertje Gigi Hadid houden aan

"Ze kijken het momenteel aan, maar hebben duidelijk gemaakt dat ze elkaar wel zien zitten", gaat de ingewijde verder. Maar zijn deelname aan het liefdesprogramma kan nog weleens roet in het eten gooien. Tyler werd eind vorige week namelijk nog gezien bij Hannah Brown, de vrouw die centraal stond in The Bachelorette. De twee hadden namelijk een slaappartijtje na het einde van het programma. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gigi Hadid onder vuur vanwege McDonald's-promotie

"Tyler zag Hannah in Los Angeles en het was gezellig", vertelt de bron aan E! News. "Ze hebben goed gepraat, maar het gaat waarschijnlijk niets tussen hen gebeuren." Wat dat gaat betekenen voor het liefdesleven van Gigi is dus nog onduidelijk. Maar het model heeft al een tijdje geen relatie meer. Zayn en de blondine kondigden in maart 2018 aan ieder hun eigen weg te gaan. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!