Beeld © Getty Images

Sylvie Meis is helemaal in love: 'Ik ben heel gelukkig'

07 augustus 2019 10:34

Sylvie Meis (41) heeft deze zomer een motto: "Er is maar één zomer dat je 41 bent." En daarom geniet ze er momenteel op los. Ze viert een luxe vakantie op de Malediven en is gespot met een nieuwe liefde. In de nieuwe Grazia vertelt ze nu dat ze helemaal in love is.

"I'm walking on sunshine"

Sylvie werd deze zomer gespot met de 41-jarige Niclas Castello. Als Grazia ernaar vraagt, reageert ze opgewekt: "Ik ben heel gelukkig. In de wolken, haha." De glamourbabe doet er zelfs nog een schepje bovenop: "I'm walking on sunshine."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

ZIEN: Sylvie Meis is living the dream

Volgens Sylvie moet ze het echt van de zomer hebben, de rest van het jaar heeft ze helemaal geen tijd voor mannen. "Op het moment dat ik in Hamburg ben, is het voor mij moeilijk om iemand te ontmoeten. Daar ben ik aan het werk, zit ik in de moedermodus. Dan ga ik niet in een restaurant om me heen kijken wat er allemaal zit."

Hoe Niclas haar gestrikt heeft, wil ze niet zeggen. Hij hoefde het in ieder geval niet online te proberen. "Ik ben niet iemand die ingaat op direct messages op Instagram of op dating apps zit, dat is niet mijn ding."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis steelt de show bij verjaardag van vriendin

Dit is 'm dan:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!