Beeld © Instagram @desaevermegan__

Temptation-Megan heeft 19 jaar oudere liefde

07 augustus 2019 14:15

De tijden dat Megan Desaever (20) nog viel voor jochies zoals haar ex Kevin en verleider Joshua zijn officieel over. De Temptation Island-kandidate heeft een nieuwe liefde: Maxence Vanderwilt, een 39-jarige stripclubeigenaar.

"Eigenlijk ben ik blij dat Megan voor hem gevallen is"

De nieuwe lover van Megan is de eigenaar van twee stripclubs in Kortrijk en Oostende: The New Dreams. Ook is hij geen onbekende van de politie, zo was hij vaag betrokken bij het oplichten van een Franse acteur.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oh la la! Temptation-Megan geeft zich bloot

Toch laat de moeder van de Tempation Island-ster aan het Vlaamse HLN weten dat zij blij is met de keuze van haar dochter. Natuurlijk schrok ze van het leeftijdsverschil, maar toen ze hem ontmoette verdwenen haar vooroordelen al snel. "Maxence is erg charmant, en zó respectvol naar ons toe. Eigenlijk ben ik blij dat Megan voor hem gevallen is. Liever een oudere man dan weer zo’n gast van begin twintig die zich elk weekend lazarus drinkt."

De moeder van Megan gaat er niet vanuit dat Megan meegesleurd wordt in het opvallende leventje van de stripclubeigenaar. "Zowel Megan als Maxence werken hard en leven eerder bescheiden. Hij runt zijn clubs, Megan werkt in de zaak van haar papa." Volgens haar heeft Megan haar rust gevonden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Relatieprobleempje voor Temptation-Megan

Op Instagramfoto's is wel te zien dat Megan een opvallende transformatie heeft ondergaan. Ze viel flink wat kilo's af en liet haar borsten vergroten. Haar nieuwe looks showt ze maar al te graag op pikante kiekjes.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!