Beeld © RTL/Videoland

Temptation-Channah verklapt of ze nog samen is met Quentin

08 augustus 2019 17:15

Ferry Doedens gaat elke week langs bij één van de Temptation Island VIPS-deelnemers, en dan kan Channah natuurlijk niet ontbreken. Met de heftige onthulling van haar zwangerschap in het programma heeft de krullenbol genoeg te vertellen. En wat we allemaal willen weten; hoe zit het nu met Quentin, zijn ze nog samen of...

“Ik doe het even rustig aan”

Channah is erg openhartig over de relatie met de vader van haar kindje. “We kunnen allebei niet wachten tot de kleine er is, daar hebben we heel veel zin in. Maar qua relatie is er weinig.” Bovendien is ze niet op zoek naar een nieuwe liefde op dit moment. “Ik doe het even rustig aan”, aldus Channah. Al is Quentin daar wel bang voor. “Niet per se dat ik nu iets doe, maar wel dat er op een gegeven moment er een andere man komt in mijn leven. En die is dan ook nog eens bij zijn kind.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yolanthe in shock: 'Temptation niet voor zwangere vrouwen'

De deelname heeft wel echt voor de breuk gezorgd, legt Channah uit. “Door de beelden die ik heb gezien dacht ik: ik heb genoeg gezien en het is voor mij al te ver gegaan”, vertelt ze huilend. “Het is beter om er nu gewoon uit te gaan, want we krijgen toch een kleintje en daar moeten we samen voor gaan. Als we dit nog langer uit gaan rekken, dan praten we helemaal niet meer. Dus ik heb genoeg gezien. Het is tijd om naar huis te gaan.”

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!