Beeld © YouTube-kanaal MTV Nederland

EOTB-All Stars hebben advies voor nieuwe deelnemers

08 augustus 2019 21:53

De EOTB-sterren hebben een aantal tips voor de deelnemers van het nieuwe seizoen. “Ik vond als ex binnenkomen eigenlijk het spannendste”, aldus Elias. “Ik dacht: ik doe dat wel effe.” Het valt dus niet mee, wil Chainboy duidelijk maken aan toekomstige strandlopers. “Als original is het wel aangenamer om te kunnen participeren in de hele groep, aangezien je meteen een hechte band vormt iedereen”, legt Renan uit.

“Je mannetje te blijven staan, anders val je door de mand”

“Het is altijd wel een beetje spannend, denk ik. Dus het begin is wel even raar”, vindt Harrie. Ook hij wil zijn kennis delen met nieuwelingen. Maar niet iedereen vond het lastig aan het begin. “Je bent eigenlijk gewoon nieuw vlees. Zo van: ‘Hallo!’”, legt Elodie uit. Jameicia is het met haar eens. “Misschien is binnenkomen en de boel saboteren meer mijn ding”, denkt ze hardop. “Ik had vooraf wel een beetje zoiets van: het gaat wel ongemakkelijk zijn. Maar ja, ik ben binnengekomen en direct een orgie in de Queen-kamer, klaar.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

EOTB-Sharon heeft spijt van avontuurtje met dekhengst Harrie

“Ik snap dat het voor andere exen spannend kan zijn”, vindt Elodie. “Het is niet gegarandeerd dat een plek heb in het huis. Sommigen hebben er voor moeten knokken, letterlijk en figuurlijk.” Maar volgens Elias is het vooral belangrijk om “je mannetje te blijven staan, anders val je door de mand.” Harrie daarentegen heeft nergens ooit moeite mee. “Ik pas me makkelijk aan aan mensen. Ik kan met iedereen goed overweg.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

EOTB-Esmee en Temptation-Ayleen zoenen hartstochtelijk met elkaar

Renan vond het stressvol. “Je weet nooit wie je tegenkomt en je weet ook niet hoe mensen zich gaan openstellen tegenover je.” Het belangrijkste is dus om tegen stress te kunnen en makkelijk te zijn in de omgang. Al heeft dekhengst Harrie wel begrip voor mensen die niet zo zijn: “Ik snap dat het moeilijk kan zijn om je in een soort familie te wringen.” En als ex moet je vooral oppassen met hoe je binnenkomt. “Kom niet met het idee: ik ga iedereen het leven zuur maken”, aldus Renan. Het komt erop neer dat de oud-kandidaten hebben ervaren dat eerlijkheid het langst duurt. “Ik zal mezelf nooit groter voordoen dan ik ben”, aldus Harrie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!