Beeld © RTL/Videoland

Temptation-Channah: 'Laetitia wist van tevoren over zwangerschap'

08 augustus 2019 22:27

De deelname van Channah Koerten en haar vriend Quentin is een veelbesproken onderwerp. Het stel kwam vlak voor hun deelname erachter dat ze hun eerste kindje kregen, maar besloten toch naar Thailand te vertrekken. In Temptation Gossip onthult Channah dat verleidster Laetitia afwist van de zwangerschap en tóch achter Quentin aanging.

"Je gaat voor een jongen die gewoon over een paar maandjes een kindje krijgt”

Het zit Channah nog altijd niet lekker dat Laetitia achter haar vriend aanging tijdens Temptation Island VIPS. De verleidster wist namelijk van tevoren al dat Quentins vriendin in verwachting was, maar ging toch vol voor de spierbundel. Channah barst in tranen uit bij het zien van een fragment van  haar vriend en de brunette. “Ik vind het heel raar dat als je erin gaat en je weet allebei: je krijgt een kleintje en je gaat met iemand…”, legt ze uit. “Je kent haar twee dagen en dan ga je er zo in. Maar het ergste vind ik ook nog dat je hoort: we hebben echt een klik. Maar Laeitita vanaf moment één ook dat ik zwanger ben.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zwangere Temptation-Channah krijgt bakken met kritiek

“Kijk, als zij hem leuk vindt, prima”, gaat Channah verder. “Maar waar zet je jezelf? Wat ben je nu aan het doen? Je gaat voor een jongen die gewoon over een paar maandjes een kindje krijgt.” Daarentegen zijn Pommeline en Stuwey wél een enorme steun geweest voor Channah. De verleider en de blondine hielpen haar met het geheimhouden en drankjes zonder alcohol in te schenken. En nu ze uit het programma is gestapt, kan Channah zich volledig focussen op haar baby. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!