Beeld © Instagram: @roxeannehazes

Roxeanne Hazes ging door diep dal na geboorte Fender

09 augustus 2019 11:24

Dat Roxeanne Hazes (26) een trotse moeder is, laat ze haar volgers maar wat graag weten. Toch gaat het bij haar ook zeker niet over rozen. Op haar Instagram staat de zangeres stil bij de Wereld Borstvoeding Week en doet ze haar verhaal.

"Ik vond het misschien wel de meest heftige periode"

“In mijn ideale wereld gaf ik de hele dag borstvoeding. Overal, waar dan ook. En als zwangere vrouw, vol onwetendheid zou me dit lukken”, begint Roxeanne haar verhaal op Instagram. “Het zag er bij ‘anderen’ zo makkelijk uit. Ik had me inmiddels al tweehonderd keer gek laten maken door de moedermaffia dat borstvoeding de beste voeding zou zijn voor je baby.” Het is dan ook niet heel gek dat ze na de bevalling het liefst zag dat de kleine Fender gelijk aan haar borst zou worden gelegd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes vraagt om liefde het hele jaar door

“De waarheid is: Ik vond het misschien wel de meest heftige periode. De druk die ik voelde om te presteren was ongekend. Fender wilde maar niet happen en als hij eindelijk hapte, deed het ongelofelijk veel pijn”, beschrijft ze. Na het aanschaffen van een kolfapparaat leek het even goed te gaan. “Maar na een week werd mijn productie steeds minder. Het maakte me letterlijk geobsedeerd, want dit moest me lukken. Dus schakelden we een lactatiekundige in. Ik kreeg medicatie, om de productie op gang te houden en hoewel ik daar baat bij had, merkte ik dat mijn kindje wel happy was, maar ik allesbehalve.” De zangeres besloot daarom te stoppen met het geven van borstvoeding.

“Nog steeds kan ik jaloers worden als ik andere moeders borstvoeding zie geven”, vervolgt Rox. “Ik vind het zo puur, zo kwetsbaar. En als we ooit een tweede kindje mogen krijgen, zou ik het zeker weer net zo doen als bij de komst van Fender.” Ze besluit haar verhaal met een hart onder de riem voor alle moeders. “Ik ken je druk en ik snap hoe graag je het allemaal ‘goed’ wil doen. Maar weet: Dat doe je!”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxeanne Hazes onthult haar afvalgeheim

View this post on Instagram

#worldbreastfeedingweek In mijn ideale wereld gaf ik de hele dag borstvoeding. Overal, waar dan ook. En als zwangere vrouw, vol onwetendheid zou me dit lukken. Het zag er bij ‘anderen’ zo makkelijk uit. Ik had me inmiddels al 200x gek laten maken door de moedermaffia dat borstvoeding de beste voeding zou zijn voor je baby. Dus nadat ik beviel van Fender, wilde ik dat ze hem meteen aan mijn borst zouden leggen. Simpel, zou je denken... De waarheid is: Ik vond het misschien wel de meest heftige periode. De druk die ik voelde om te presteren was ongekend. Fender wilde maar niet happen en als hij eindelijk hapte, deed het ongelofelijk veel pijn, want hoe makkelijk het er ook uit ziet, ik had na 3 dagen scheuren in mijn tepel. Ondertussen huilde mijn kind van de honger, dus kochten we een kolf apparaat. Eindelijk iets dat werkte. Maar na een week werd mijn productie steeds minder. Het maakte me letterlijk geobsedeerd, want dit moest me lukken. Dus schakelden we een lactatiekundige in. Ik kreeg medicatie, om de productie op gang te houden en hoewel ik daar baat bij had, merkte ik dat mijn kindje wel happy was, maar ik allesbehalve. Na weken op 2 uur slaap te hebben geleefd en ik erachter kwam hoe snel de tijd was gegaan, zonder dat ik er oprecht van had genoten, besloten we te stoppen met het geven van borstvoeding. Nog steeds kan ik jaloers worden als ik andere moeders borstvoeding zie geven. Ik vind het zo puur, zo kwetsbaar. En als we ooit een tweede kindje mogen krijgen, zou ik het zeker weer net zo doen als bij de komst van Fender. Maar lieve mama’s, ik deel dit verhaal omdat ik weet hoe zwaar het soms kan zijn om dit vol te houden. Dat alle mooie plaatjes en video’s soms een keerzijde hebben en dat je daarin echt niet de enige bent. Ik ken je druk en ik snap hoe graag je het allemaal ‘goed’ wil doen. Maar weet: Dat doe je! ❤️

A post shared by 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) on

Haar verhaal kan rekenen op flink wat support en haar volgers delen massaal hun eigen ervaringen. "Zo herkenbaar dit. De druk die je voelt, het gevoel van falen", schrijft Soundos El Ahmadi. "Ik om de drie uur kolven, ook 's nachts, was niet te doen. Ben nog nooit zo labiel in mijn leven geweest." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans onder de indruk van pikante outfit Roxeanne Hazes

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!