Beeld © ANP

Producent over Imanuelle: "We betreuren de situatie enorm"

09 augustus 2019 16:38

De producent van de nieuwe film Suriname, waarin Imanuelle Grives een rol zou hebben, is behoorlijk geschrokken dat de actrice werd opgepakt op verdenking van drugshandel. Imanuelle beweert zich te hebben voorbereid op een rol als drugsdealer en had daarom een flinke hoeveelheid drugs mee naar het Belgische festival Tomorrowland. Dat nieuws hakte er flink in, laat producent Rodney Leysner weten aan BuzzE.

"We willen alleen bevestigen dat ze het liefje van een crimineel speelt, dat ze zelf ook bepaalde ambities heeft en dat het echt een actiefilm is"

"We betreuren de situatie enorm. We waarderen Imanuelle ontzettend als mens, dus het nieuws was echt een klap", aldus Rodney. Of Imanuelle ook drugs zou smokkelen en dealen in de film, wil de producent niet zeggen. "We willen alleen bevestigen dat ze het liefje van een crimineel speelt, dat ze zelf ook bepaalde ambities heeft en dat het echt een actiefilm is."

Imanuelle zit momenteel nog vast in België. Ze wordt verdacht van drugshandel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Imanuelle Grives ook geen ambassadrice meer van Tuberculosefonds

"Als we dit hadden geweten, hadden we het haar natuurlijk afgeraden. We zijn hier echt fel tegen."

Fajah Lourens maakte vrijdagochtend al bekend dat ze Imanuelle zou vervangen in Suriname. Dat nieuws bevestigt Leysner. Welke acteurs er verder in de actiefilm spelen, wordt later onthuld. "Volgende week beginnen we met draaien. De opnames vinden volledig in Suriname plaats."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fajah Lourens neemt rol Imanuelle Grives over

De film is een remake van de gelijknamige film uit 2011 en wordt geregisseerd door Danny Leysner, die hiermee zijn filmdebuut maakt. Danny is overigens hele verre familie van Rodney.

Vanaf februari volgend jaar is Suriname te zien in de Nederlandse bioscopen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!