Beeld © ANP

Anna Nooshin reageert op plastische chirurgie-geruchten

9 augustus 2019 16:59

Door een Instagram-post ging de geruchtenmolen hard draaien voor Anna Nooshin (32). De influencer leek een stuk vollere lippen te hebben en fans bombardeerden haar met vragen onder het kiekje. Toch ontkent de brunette ook maar iets te hebben laten doen aan haar uiterlijk.

"Dit heet lipliner en heel veel gloss"

Het kiekje leverde veel vragen én kritiek op voor Anna. "Waarom als je al zo knap van jezelf bent en dan toch je lippen laten doen... Ik snap het niet, vind je meer en meer op Kim Kardashian lijken... Ik vind het zonde", "Zonde van de lippen, had je echt totaal niet nodig" en "Wow, hier lijk je echt niet op jezelf" zijn enkele van de reacties van de volgers van de influencer. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anna Nooshin beschuldigd van cosmetische ingreep

Maar Anna heeft het gehad en haalt uit naar haar volgers. "Haha wow: dit heet lipliner en heel veel gloss. Dus nee, ik heb niet mijn lippen laten opvullen. Maar ook al zou ik daar uiteindelijk voor kiezen (die lipliner zo krijgen is nogal een klus) is het aan precies niemand om er wat van te vinden behalve aan mij. Fijne dag allemaal!", reageert de brunette onder haar eigen foto. Het moge duidelijk zijn: Anna heeft haar lippen niet opgespoten. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!