Beeld © RTL Boulevard

Maxime Meiland: 'Dochtertje Claire kwam als een verrassing'

09 augustus 2019 20:02

Maxime Meiland is net als haar ouders overdonderd door het succes van hun real-life soap Chateau Meiland. De boekingen voor het kasteel stromen binnen en ondertussen zorgt ze ook nog voor haar 2-jarige dochtertje Claire. "Ja, ik heb het heerlijk. En als ik even er tussenuit wil zit ik zo weer op het vliegtuig", vertelt ze aan RTL Boulevard.

"Ik ben nog zo jong en ik heb Clairtje. Ik vind het prima zo"

De immense populariteit van Chateau Meiland heeft Maxime al meer dan dertigduizend volgers opgeleverd op Instagram. De blondine kan zich dus met recht een influencer noemen. "Ik hou er wel van hoor. Niet per se de aandacht, maar dat mensen het leuk vinden en vooral omdat je jezelf bent", vertelt ze. Door de groei in aandacht komen er ook veel liefdesverzoekjes binnen. "Ja, heel af en toe. Maar daar moet ik niet aan denken joh, ik ben gewoon te druk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien Meiland vond uit de kast komen 'vreselijk'

Maar begrijp Maxime niet verkeerd, de blondine is namelijk niet op zoek naar een relatie. "Ik ben nog zo jong en dit gebeurt nu allemaal en ik heb Clairtje. Ik vind het prima zo." Bovendien moet ze denken aan het Chateau van haar familie. Al valt het haar wel op dat ze vaak klagend te zien is in de show. "Oh ja, dan zeg ik 'wat een gezeik' en 'ik heb geen zin!' Dat valt me wel op hoor als ik de uitzendingen terugzie, dan denk ik: 'Goh, wat ben ik eigenlijk een zeur'. Maar dat is mijn uitlaatklep. Daarna kan ik weer door."

Een kleine drie jaar geleden kwam ze erachter dat ze zwanger was. Haar relatie met de vader van Claire hield geen stand en er is ook geen contact meer. "Claire kwam als een verrassing. Ik had uiteindelijk toch besloten haar te houden en hij zag dat niet zitten. Ik wilde dat wel. Ik denk eigenlijk niet dat hij kijkt, maar dat weet ik niet. Ik hoop dat natuurlijk wel."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuwe afleveringen Chateau Meiland bijna op tv

De excentrieke familie is heel populair, mede door de uitspraken van haar flamboyante vader Martien. Als Maxime zes jaar is, komt haar vader uit de kast en gaat het gezin door een moeilijke periode. "Dat papa toen naar Amsterdam ging verhuizen heb ik niet als erg ervaren, maar wel dat mijn moeder het er toen heel moeilijk mee had. Iedereen zegt altijd tegen ons: ik vind het zo bijzonder dat jullie als familie nog bij elkaar zijn. Maar voor mij is het heel normaal."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!