'Spice Girls werken aan nieuw repertoire'

11 augustus 2019 12:21

Fans van de Spice Girls kunnen zich verheugen op nieuwe hits. Volgens Mirror werken de dames namelijk aan nieuwe muziek. Gespeculeerd wordt zelfs dat Victoria Beckham weer meedoet.

"Ze zijn samengekomen in Londen om hun ideeën op een rijtje te zetten"

"Ze zijn samengekomen in Londen om hun ideeën op een rijtje te zetten en om nieuwe muziek op te nemen. Het is heel spannend. Het bevindt zich in de beginfase, maar het gebeurt wel", onthult een ingewijde. "Ze hebben ook contact gehad met Victoria om te kijken of zij ook hierbij betrokken kan worden."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

'Victoria Beckham ziet Spice Girls reünie wel zitten'

Terwijl de andere Spice Girls vaak terughoudend waren in het onthullen van eventuele toekomstplannen van de meidenband, heeft Mel B altijd geroepen dat er ooit nieuwe muziek zou komen. Mocht het daadwerkelijk gebeuren, dan zou het de eerste nieuwe muziek van de meiden zijn in twintig jaar tijd. In 2000 verscheen hun laatste album Forever.

Eerder dit jaar gaven Scary Spice Mel B, Baby Spice Emma Bunton, Sporty Spice Mel C en Ginger Spice Geri Horner dertien concerten. Grote afwezige was Posh Spice. Victoria had geen zin in de tournee omdat ze het te druk had met haar modemerk.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dochter Victoria Beckham kan zo bij de Spice Girls

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!