Miley Cyrus Beeld © Getty Images

Miley Cyrus zoent met ex-vrouw Brody Jenner

12 augustus 2019 02:15

De breuk tussen Miley Cyrus en haar man Liam Hemsworth is nog maar net bekend gemaakt of de zangeres is al zoenend op een boot gefotografeerd met Kaitlynn Carter, de ex van realityster Brody Jenner. Foto's van de twee verschenen op TMZ, waarop Jenner via sociale media reageerde, wat weer leidde tot een reactie van Miley.

"Pas maar op!"

Jenner zei op Instagram over het zoenende tweetal: "Pas maar op! Er zullen snel foto's volgen waarop Liam en ik elkaars handje vasthouden op het strand." Miley kon er niet om lachen en schreef terug: "Brody, ga lekker een tukkie doen in je truck om even af te koelen #HotGirlSummer."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Miley Cyrus en Liam Hemsworth uit elkaar

Brody en Kaitlynn, met wie hij vorig jaar in Indonesië officieus trouwde, vierden begin juli nog dat ze een jaar 'getrouwd' waren, maar de twee zouden uit elkaar gegaan zijn omdat hij er geen officieel huwelijk van zou willen maken. Ook wilde hij volgens bronnen nog niet aan kinderen beginnen, waarop Kaitlynn haar conclusies zou hebben getrokken.

Cyrus heeft nooit een geheim gemaakt van het feit dat ze zich tot zowel mannen als vrouwen aangetrokken voelt, iets waarmee haar Liam naar verluidt geen problemen had. Eerder dit jaar zei Cyrus over haar huwelijk dat ze 'niet in het stereotype van een getrouwde vrouw past'.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Miley Cyrus zegt optreden Woodstock 50 af

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!